Tonttukumppaneille

Joulukuu täydellinen hyvien tekojen, lähimmäisrakkauden ja vastuullisuuden puolesta yhdistyvälle hauskalle tonttuliikkeelle.

Joulupukkisäätiön kehittämää Tonttupäivää vietetään jälleen joulukuun ensimmäisenä päivänä. Kampanjan tarkoituksena on saada suomalaiset huomioimaan lähimmäiset

ja kannustaa kaikki tekemään epäitsekkäitä hyvän tahdon tekoja kanssaihmisille, koko joulukuun ajan alkaen 1.12.2022.

Kun jokainen suomalainen saadaan tekemään yksi tai useampi hyvä teko, syntyy positiivisen tekemisen ja ilontuottamisen kierre, ja vieläpä ihan ilmaiseksi!

Ota tonttuilun teemapäivä mukaan omaan päiväohjelmaasi, viestintä- ja markkinointisuunnitelmaasi. Tee hyviä tekoja itse, innosta työkaverisi, työyhteisösi, naapurisi ja ihan kaikki tekemään hyviä tekoja, sekä kerro niistä muillekin omissa somekanavissasi tai verkkosivuilla. Näin innostat esimerkilläsi kaikki mukaan tekemään hyviä tekoja.

Tuotetaan siis yhdessä hyviä tekoja toisille koko joulukuun ajan.

Tee näin:

  1. Tee hyvä teko ja innosta muutkin tekemään
  2. Liity mukaan – Tonttupäivän Facebook -tapahtumaan ja postaa tapahtuman seinälle hyviä tekoja
  3. Lataa Tonttupäivän materiaalit, eli bannerit, logot, ikonit ja ideat täältä
  4. Tee viestintää sosiaalisessa mediassa Tonttupäivän bannereilla ja hashtageilla #tonttupäivä
  5. Liitä postauksiin Facebookissa ja Instagramissa #tonttupäivä. Näin löydämme postaukset ja voimme jakaa niitä eteenpäin.

Jos tarvitse lisätietoja olethan yhteydessä:
[email protected]

Luodaan yhdessä positiivisen tekemisen ja ilontuottamisen kierre joka jatkuu koko joulukuun ajan.

Vain tonttu
auttaa ilmaiseksi

Tonttupäivään osallistuminen on täysin maksutonta ja kampanjalla ei kerätä rahaa. Kampanjan tavoitteena on aikaan saada päivä, jossa korostuvat lähimmäisvastuullisuus ja rakkaus positiivisen ja pyyteettömän, sekä osallistavan hyvän tekeväisyyden kautta. Tonttupäivän alullepanija on suomalainen Joulupukkisäätiö.

Tonttutekoja mukana tekemässä