Tonttukumppaneille

Aika on täydellinen hyvyyden, lähimmäisvastuullisuuden ja rakkauden puolesta yhdistyvälle positiiviselle ja hauskalle tonttuliikkeelle.

Joulupukkisäätiön kehittämää, maailman ensimmäistä Tonttupäivää vietetään 1.12.2019. Kampanjan tarkoituksena on saada suomalaiset huomioimaan lähimmäiset ja kannustaa tekemään epäitsekkäitä hyvän tahdon tekoja, koko joulukuun ajan.

Kun jokainen suomalainen saadaan tekemään yksi tai useampi hyvä teko, syntyy positiivisen tekemisen ja ilontuottamisen kierre, ja vieläpä ihan ilmaiseksi.

Ota tonttuilun teemapäivä mukaan omaan päiväohjelmaasi, viestintä- ja markkinointisuunnitelmaasi. Tee hyviä tekoja itse, innosta työkaverisi, työyhteisösi, naapurisi ja ihan kaikki tekemään hyviä tekoja, sekä kerro niistä muillekin omissa somekanavissasi tai verkkosivuilla.

Tee näin:

  1. Tee hyvä teko ja innosta muutkin tekemään
  2. Liity mukaan – Tonttupäivän Facebook -tapahtumaan ja postaa tapahtuman seinälle hyviä tekoja
  3. Lataa Tonttupäivän materiaalit, eli bannerit, logot, ikonit ja ideat täältä
  4. Tee viestintää sosiaalisessa mediassa Tonttupäivän bannereilla ja hashtageilla #tonttupäivä
  5. Liitä postauksiin Facebookissa ja Instagramissa #tonttupäivä. Näin löydämme postaukset ja voimme jakaa niitä eteenpäin.

Jos tarvitse lisätietoja olethan yhteydessä:
santaclaus@santaclausfoundation.fi

Luodaan yhdessä positiivisen tekemisen ja ilontuottamisen kierre joka jatkuu koko joulukuun ajan.

Vain tonttu
auttaa ilmaiseksi

Tonttupäivään osallistuminen on täysin maksutonta ja kampanjalla ei kerätä rahaa. Kampanjan tavoitteena on aikaan saada päivä, jossa korostuvat lähimmäisvastuullisuus ja rakkaus positiivisen ja pyyteettömän, sekä osallistavan hyvän tekeväisyyden kautta. Tonttupäivän alullepanija on suomalainen Joulupukkisäätiö.

Tonttutekoja mukana tekemässä